Jenna Koskinen
Valovoima Coaching

VALMENNUKSET

tunnelukkoterapiaa, itsetuntemusvalmennusta
ja äänimaljarentoutuksia
Turun seudulla

Tunnelukkoterapia eli skeematerapia pohjautuu kognitiiviseen psykoterapiaan, ja keskeisinä lähestymiskulmina on tunnetaidot, läsnäolo, sekä ratkaisukeskeisyys

Tunnelukkoterapian tarkoituksena on tunnistaa ja tiedostaa ja sen myötä vapauttaa lapsuudessa selviytymiseen perustuneet mallit, jotka saattavat ohjata elämäämme hyvin vahvasti myös aikuisuudessa. Kun lukkiutuneet, tässä hetkessä toimimattomat tunteet ja käyttäytymismallit vapautetaan, voit elää vapaammin ja rohkeammin oman näköistä elämää ja tehdä tietoisia ratkaisuja itsesi ja läheistesi hyväksi. 

Tunnelukot ovat lapsuudessa syntyneitä tapoja reagoida, kokea, tuntea, ajatella ja käyttäytyä vallitsevissa tilanteissa.  

Tunnelukkoterapiaan pohjautuva työskentely sopii hyvin esim. haitallisten toimintatapojen purkamiseen, erilaisten psyykkisten haasteiden selvittämiseen ja lievän masennuksen hoitoon.

Se ei kuitenkaan sovellu akuutin kriisin, psykoosin tai suurien akuuttien tilanteiden terapiaksi.

Käytän tunnelukkoterapiassa myös muita ratkaisukeskeisiä menetelmiä health coachingista, NLP:stä ja rentoutushoidoista, tilanteen mukaan.

Tehovalmennus, jolla teet täyskäännöksen elämässäsi haluamaasi suuntaan. Valmennuspaketti sisältää 5-tapaamista valmentajan kanssa, 10-viikon aikana. Valmennuksen aikana otat sinulle sopivia päämäärääsi tukevia askelia valmentajan ohjauksella ja tuella. Valmennuksen tarkoituksena on auttaa löytämään keinoja arjen ja hyvinvoinnin hallintaan niin, että elämänmuutos ei jää hetken kuuriksi, vaan saat kestävän pohjan ja toimivia työkaluja hyvinvointisi ylläpitämiseen myös jatkossa.

Yksilöllinen äänimaljarentoutus käärii sinut lempeään ja turvalliseen olemisen tilaan, vailla minkäänlaista suorittamista tai pyrkimystä mihinkään. Yksilöllisessä rentoutuksessa kauniisti laineilevat sävelet rentouttavat kehosi ja mielesi kokonaisvaltaisesti ja pakottamatta. Ääniaallot väreilevät kudoksissasi asti syvärentouttaen jännityksiä. Äänimaljoja voidaan asettaa soimaan myös suoraan keholle, jolloin vaikutus tehostuu.

Moni saa äänimaljoista apua nukahtamiseen ja syvempään uneen sekä stressinhallintaan.

Rentoutuksen kesto on 60 minuuttia sisältäen alku- ja loppukeskustelun, rentoutumisen sekä rauhallisen heräilyajan. Äänimaljarentoutus on kiireetön hetki itseäsi varten.

Yrityksille:

Hyvinvointipäivät, luennot, rentoutusryhmät, tapahtumat, retriitit, äänimaljarentoutukset ryhmille.

Kysy tarjous 

VOIMA LÖYTYY SINUSTA

Mikäli kiinnostuit valmennuksista,
sinulla on jokin muu mielenkiintoinen projekti mielessä,
tai haluat verkostoitua, ota yhteyttä.